Διαφορα

Για ανεξήγητα μεγάλη μείωση στα τεστ μιλούν οι επιστήμονες

H μείωση των μοριακών τεστ αγγίζει το 24% τις τελευταίες 20 ημέρες, ενώ χθες καταγράφηκε η χειρότερη επίδοση των τελευταίων μηνών!

Επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο για "ανεξήγητη καθίζηση" το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς και για "σοβαρό πισωγύρισμα", όταν μάλιστα η επιδημιολογική εικόνα της χώρας καθορίζει και τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε πολιτικό επίπεδο. 

"Πρόκειται για ένα κραυγαλέο επιδημιολογικό "φάουλ", το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τη στρατηγική που προτείνουν διεθνείς Οργανισμοί, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)", σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Δεν είναι, έτσι, καθόλου τυχαίο πως η Ελλάδα κατατάσσεται μόλις στην 33η θέση μεταξύ 48 ευρωπαϊκών χωρών σε αναλογία τεστ ανά εκατομμύριο πληθυσμού, έχοντας πίσω της χώρες, όπως το Μαυροβούνιο, η Ρουμανία, η Σερβία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Κροατία και η Πολωνία...

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.