Διαφορα

"Δεν είναι δεδομένο ότι ανοίγουν τα σχολεία 7 Ιανουαρίου"

Δεν μπορούμε να πάμε σε χαλάρωση, δήλωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος. 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου άφησε ο Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ. "Με το παραμικρό μπορούμε να έχουμε τρίτη επιδείνωση" προειδοποίησε ο καθηγητής.

"Τίποτα δεν είναι δεδομένο, εξαρτάται απ’ ό,τι θα βλέπουμε για τα σχολεία στις 7 Ιανουαρίου. Πάμε εβδομάδα – εβδομάδα, μέρα – μέρα, υπάρχει καμπύλη, αλλά φαίνεται ότι θα είναι μια βασανιστική πορεία", σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γώγος.

Ο καθηγητής έκρουσε ξανά τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας χαρακτηριστικά: "ο κόσμος έχει χαλαρώσει, πρέπει να καταλάβει ότι κινδυνεύει. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι κινδυνεύει κι ο ίδιος κι οι γύρω του να υποστούν σοβαρό χτύπημα υγείας από τον ιό… Όλοι να δουν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος και να προφυλαχτούν οι ίδιοι".

"Υπάρχουν συμπληγάδες, μια δύσκολη ισορροπία, κουρασμένος κόσμος, επιχειρήσεις που φυτοζωούν, εμείς προσπαθούμε να σώσουμε υγειονομικά το θέμα η κυβέρνηση να αφήσει κάποιες χαραμάδες οικονομικά", παραδέχθηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.