Διαφορα

Μήνυμα στο 13033 και για την επιστροφή από το ρεβεγιόν

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε την τήρηση των μέτρων.

Ο Λευτέρης Οικονόμου τόνισε τη σημασία της τήρησης των μέτρων και κατά τη διάρκεια των εορτών «για να μην ξαναγυρίσουμε πίσω», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας μια νέα έξαρση διασποράς του ιού.

Υπενθύμισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως στο γιορτινό τραπέζι μπορούν να βρεθούν μέχρι και εννέα (9) άτομα από δύο (2) οικογένειες ενώ, επιτρέπονται οι μετακινήσεις από Δήμο σε Δήμο, προειδοποιώντας ωστόσο, πως θα υπάρξουν εντατικοί και αυστηροί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων.

Όσον αφορά τις μετακινήσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει να στέλνουν μήνυμα στο 13033 όχι μόνο για να φύγουν από το σπίτι για να πάνε στο ρεβεγιόν αλλά και κατά την επιστροφή τους, χωρίς να ξεχνούν πως στις 22.00 ξεκινά η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.