Διαφορα

Πέτσας: 4 Ιανουαρίου οι αποφάσεις για τα σχολεία

Προτεραιότητα το άνοιγμα όλων των σχολικών βαθμίδων, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε νέα συνεδρίαση που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου παραπέμπεται η λήψη αποφάσεων για το άνοιγμα των σχολείων καθώς στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της επιτροπής λοιμωξιολόγων με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως δεν προέκυψε ομογνωμία. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είπε ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία και σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε εάν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 ή εάν θα υπάρξει κάποια διαοφοροποίηση μεταξύ βαθμίδων, είπε ο κ. Πέτσας.

Οπως είπε για τις αποφάσεις αναμένεται η οριστική εισήγηση των ειδικών η οποία είναι είτε ομόφωνη, είτε κατά πλειοψηφία, την οποία ακολουθούμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.