Διαφορα

Προς αναβολή το ταξίδι Βορίδη στην Τρίπολη

Ηταν προγραμματισμένο να γίνει αύριο Τρίτη 5 Ιανουαρίου.

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός έτους ο Μάκης Βορίδης ενώ είχε προγραμματίσει επίσκεψη στην Τρίπολη, την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης το αναβάλλει.

Την πρώτη φορά προέκυψαν "ανειλημμένες υποχρεώσεις" για τον υπουργό, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση πιο σοβαρά πράγματα μια και πολύ δύσκολα ο κ. Βορίδης θα παραμείνει στον συγκεκριμένο υπουργικό θώκο μετά τον σημερινό ανασχηματισμό!

Οπως είχε γνωστοποιήσει την περασμένη Τετάρτη ο κ. Νίκας ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα επισκεπτόταν την Τρίπολη "προκειμένου να έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για θέματα της αρμοδιότητάς του που απασχολούν την Περιφέρεια".

Δεν αποκλείεται πάντως αν δεν... παρασυρθεί ο κ. Βορίδης από το υπουργικό ντόμινο που φέρνει ένας ανασχηματισμός και παραμείνει στο τιμόνι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να προχωρήσει κανονικά το πρόγραμμά του. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.