Διαφορα

Την Παρασκευή ξεκινά ο εμβολιασμός στο Παναρκαδικό

Ολη η λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας για το πρόγραμμα "Ελευθερία".

Οι υγειονομικοί που ξεκίνησαν να εμβολιάζονται στις 27 Δεκεμβρίου σε εννέα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της χώρας δίνουν από σήμερα τη σκυτάλη της «Ελευθερίας» - όπως ονομάζεται η εθνική εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού- στους συναδέλφους τους σε όλο το σύστημα υγείας, δημόσιο και ιδιωτικό, καθώς και στους φιλοξενούμενους των περίπου 350 Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ), ιδιωτικών και ΜΚΟ, και τους εργαζόμενους σε αυτές.

Από σήμερα στην εκστρατεία εμβολιασμού μπαίνουν 42 νοσοκομεία του ΕΣΥ σε όλη τη χώρα (19 νοσοκομεία στο λεκανοπέδιο, 12 στη Μακεδονία και τη Θράκη, 3 νοσοκομεία στη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία, 6 στην Ήπειρο και την Πελοπόννησο και 2 στην Κρήτη) και σε 5 στρατιωτικά νοσοκομεία. 

Παράλληλα, οι Κινητές Ομάδες (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα ξεκινήσουν τον εμβολιασμό στις ΜΦΗ , στους 20.000 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε οίκους ευγηρίας.

Στις 8/1/2021 θα προστεθούν επιπλέον 55 Νοσοκομεία και έως τις 12/1/2021 θα ολοκληρωθεί ο εφοδιασμός σε 19 Νοσοκομεία που βρίσκονται στη νησιωτική χώρα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.