Διαφορα

ΗΠΑ: 20 φωτογραφίες από την εισβολή στο Καπιτώλιο!

Ο απολογισμός της εισβολής είναι 4 νεκροί, αλλά το πλήγμα στους δημοκρατικούς θεσμούς των Ηνωμένων Πολιτειών πολύ μεγαλύτερο.

"Η δημοκρατία υπό πολιορκία", "το πραξικόπημα της τρέλας", "ο Τραμπ βάζει φωτιά στην Ουάσινγκτον", το "χάος", είναι μερικά από τα πρωτοσέλιδα από τα διεθνή ΜΜΕ που κατακεραυνώνουν τον Τραμπ και τα επεισόδια από τους οπαδούς του, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον απερχόμενο πρόεδρο επειδή ενθάρρυνε τη βία.

Σκηνικά πρωτοφανή καταγράφηκαν με τους διαδηλωτές να φθάνουν στην αίθουσα της Γερουσίας ενώ γερουσιαστές και εκπρόσωποι της Βουλής φυγαδεύτηκαν ή κρύφτηκαν κάτω από τις έδρες ή τις καρέκλες τους. 

Η Νάνσι Πελόζι και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς φυγαδεύτηκαν, ενώ μία γυναίκα, μάλλον υποστηρίκτρια του Τραμπ, πυροβολήθηκε μέσα στο Καπιτώλιο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Αναπτύχθηκε η Εθνοφρουρά στην Ουάσινγκτον και έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση εκκενώθηκε από τους διαδηλωτές και "σφραγίστηκε".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.