Διαφορα

Σηκώνει ρολά το λιανεμπόριο τη Δευτέρα

Πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει, ακόμα και με μονομερή ενέργεια, σε άνοιγμα καταστημάτων συγκεκριμένων κλάδων.

Ειλημμένη φαίνεται να είναι η απόφαση της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Η μόνη περίπτωση να μην γίνει, είναι να προκύψει μέσα στις αμέσως προσεχείς ημέρες εξαιρετικά αρνητική επιβάρυνση των επιδημιολογικών δεδομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα θα γίνει με τη μέθοδο του click in shop, δηλαδή της παράδοσης εντός του καταστήματος για τους κλάδους της ένδυσης, υπόδησης και κοσμήματος και του click away, δηλαδή της παράδοσης εκτός, για όλους τους υπόλοιπους κλάδους. Όπως άλλωστε ίσχυσε για την εορταστική περίοδο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση της κυβέρνησης θα τεθεί υπόψη της επιστημονικής επιτροπής την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να δοθεί και από αυτήν, το «πράσινο φως», κάτι το οποίο με βάση τα υφιστάμενα στοιχεία, θεωρείται δεδομένο.

Συνεπώς, οι σχετικές, επίσημες ανακοινώσεις, αναμένονται το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμη και να υπάρξουν αντιρρήσεις από την Επιτροπή, αν, όπως προαναφέρθηκε, δεν υπάρξει δραματική ανατροπή στα επιδημιολογικά δεδομένα, το άνοιγμα των καταστημάτων θα προχωρήσει κανονικά τη Δευτέρα, με το click in shop και το click away.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.