Διαφορα

"Φωνάζουν" οι οδοντίατροι για την εξαίρεσή τους από τον εμβολιασμό

Δεν έγινε δεκτό το σχετικό τους αίτημα. 

Επιστολή διαμαρτυρίας για την μη συμπερίληψη των οδοντιάτρων κατά τα πρώτα στάδια εμβολιασμού ιδιωτών γιατρών κατά της covid-19, απέστειλε προς το υπουργείο Υγείας και την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας.

"Με μεγάλη πικρία και απογοήτευση διαπιστώσαμε το αδιανόητο, την απόφαση δηλαδή του υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών να ‘ανοίξουν’ την πλατφόρμα δήλωσης πρόθεσης για εμβολιασμό σε όλους τους ιδιώτες γιατρούς και να μη συμπεριλάβουν τους οδοντιάτρους", σημειώνεται -μεταξύ άλλων- στην εν λόγω επιστολή, η οποία κοινοποιείται στους βουλευτές Μεσσηνίας, στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου, στο Γ.Ν. Καλαμάτας, στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και του Οδοντιατρικούς Συλλόγους της χώρας μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας έχει συνυπογράψει το πιο πάνω αίτημα των οδοντιάτρων, αποστέλλοντας προς τούτο την περασμένη εβδομάδα σχετική επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.