Διαφορα

Καλές Απόκριες για την εστίαση!

Ισως και νωρίτερα η επιστροφή στα γυμνάσια και Λύκεια...

Μετάθεση για το τέλος Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου παίρνει το άνοιγμα της εστίασης, ενώ γυμνάσια και λύκεια εξετάζεται να ανοίξουν και πριν την 1 Φεβρουαρίου.

Αυτό προβλέπει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για τον βηματισμό που θα ακολουθήσει για το άνοιγμα της αγορά και της οικονομικής αλλά και κοινωνικής δραστηριότητας στην χώρα. Σημείο μηδέν για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη θα είναι ο απολογισμός του πρώτου 15νθήμερου από το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το βήμα της βουλής έδωσε το στίγμα των προθέσεων του βάζοντας την δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε πρώτο πλάνο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των γυμνασίων και λυκείων θα εξεταστεί από την επιτροπή των λοιμοξιωλόγων την Παρασκευή και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να ανοίξουν την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε περισσότερα

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.