Διαφορα

Καταγγελία Αδέσμευτων: Η ΔΑΚΕ "σβήνει" την ΕΛΜΕ Αρκαδίας

"Άραγε αυτή είναι η παράταξη της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της δημοκρατίας;" αναφέρεται σε ανακοίνωση

Από τον Οκτώβριο έχει να συνεδριάσει η ΕΛΜΕ Αρκαδίας! 

Και ενώ όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις (Αδέσμευτοι, ΠΑΜΕ, ΕΑΚ) ζητούν συνεχώς τη σύγκλιση του Δ.Σ. , η ΔΑΚΕ με την πλειοψηφία των 4 μελών (προεδρείο),αρνείται ακόμα και την τηλεδιάσκεψη.

Έτσι, με αυτή την τακτική βάζει ουσιαστικά πλάτη σε όλες τις κυβερνητικές επιλογές φιμώνοντας το συνδικαλιστικό κίνημα στο νομό.

Η σιωπή τους είναι έμπρακτη αναδίπλωση σε όσα είχαν δεσμευτεί με ωραία λόγια -εντυπωσιασμού μέσα στο συμβούλιο για τις εκλογές φιάσκο ( καμμιά κουβέντα ως τώρα …) και για την αξιολόγηση η οποία δρομολογήθηκε και είναι ήδη εδώ.

Αφήνουν μετέωρους όλους τους συναδέλφους που αγωνιούν με τις παρούσες συνθήκες ( πανδημία, απανωτές εγκύκλιοι , τηλεδιαγωνίσματα, βαθμολογία α΄ τετραμήνου).

Αντίθετα μάλιστα ασχολούνται με τον παραγοντισμό, τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, την αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση,την προώθηση ημετέρων ή την ανάδειξη συγκεκριμένων  προσώπων «παντός καιρού» προκειμένου να διατηρηθούν επιθυμητές ισορροπίες και να εξοφληθούν χρωστούμενα…

Άραγε αυτή είναι η παράταξη της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της δημοκρατίας;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.