Διαφορα

"Να συνηθίσουμε ότι θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε"

O υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι το 70% της επικρατείας στο λιανικό εμπόριο λειτουργεί.

"Λαμβάνουμε προληπτικά μετρά προσπαθώντας να προλάβουμε το ολικό lockdown, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε δε θα διστάσουμε" δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. 

"Πρέπει να συνηθίσουμε ότι θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα", ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.  

Διευκρίνισε ότι το 70% της επικρατείας στο λιανικό εμπόριο λειτουργεί, ενώ στις κόκκινες περιοχές το λιανικό εμπόριο λειτουργεί με παράδοση έκτος και εντός, αλλά κι εκεί δεν είναι κλειστή η αγορά. 

"Η αγορά δεν πήγε στο μηδέν το Σάββατο, στην Αττική έκανε 50% με 60% του τζίρου του προηγούμενου Σαββάτου, αλλά χωρίς εικόνα συνωστισμού" εξήγησε ο υπουργός. 

Όπως επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, η αύξηση των κρουσμάτων είναι διακριτή, αλλά όχι τραγική, το ΕΣΥ αντέχει ακόμα, οι κλίνες ΜΕΘ απελευθερώνονται περισσότερο, οι εισαγωγές είναι ελέγξιμες, αυτό που μας απασχολεί είναι η μετάλλαξη. 

Πήραμε προληπτικά μέτρα και κοκκίνισε η Αττική για να μελετηθεί η μετάλλαξη από τους επιστήμονες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.