Διαφορα

Βάλλει κατά Γεωργιάδη ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Καλαμάτας

"Ολοι μας έχουμε «άστοχες» στιγμές στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική μας ζωή", τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Επίθεση κατά του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας. 

"O υπουργός κ. Γεωργιάδης προέβη σε μια ατυχή δήλωση, όλοι μας έχουμε «άστοχες» στιγμές στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική μας ζωή. Το φυσιολογικό είναι όταν συνειδητοποιούμε το λάθος μας να προβαίνουμε σε διόρθωση. Αναμένουμε λοιπόν από τον κ. υπουργό να διορθώσει αν κατάλαβε ότι έσφαλε με τον τρόπο που μίλησε και αντιμετώπισε έναν ολόκληρο κλάδο.

Η διαμαρτυρία των επιχειρηματιών της εστίασης έχει συμβολικό και πολιτισμένο χαρακτήρα. Δεν επιδιώξαμε ποτέ να κλείσουμε την Αθήνα και να δημιουργήσουμε χάος και πρόβλημα στην κυβέρνηση. Απλά με όμορφο και πολιτισμένο τρόπο εκφράζουμε την πικρία μας και την αγανάκτησή μας για την κατάσταση την οποία βιώνουμε. Οι επιχειρηματίες της εστίασης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου κατά της πανδημίας θυσιάζοντας κόπους και αγώνες μιας ζωής. Ο πόλεμος θα έχει θύματα, το γνωρίζουμε.

Όπλα χρειαζόμαστε να πολεμήσουμε. Όπλα ζητήσαμε, τίποτα άλλο! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση δεν υιοθετεί τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη. Η δήλωσή του χαρακτηρίζεται από εμάς ως μηδενιστική, απαξιωτική και διχαστική. Αν λοιπόν η επίσημη απάντηση της κυβέρνησης είναι αυτή που εξέφρασε ο κ. Γεωργιάδης, τότε μας θλίβει ιδιαίτερα και μεγαλώνει την ανασφάλειά μας για το αύριο. Δηλώσεις όπως αυτή μεγεθύνουν τα προβλήματα και δεν βοηθούν στη λύση τους. Η απάντησή μας στη δήλωση του κ. Γεωργιάδη θα μπορούσε να είναι το ίδιο μηδενιστική και απαξιωτική όπως η δική του.

Αν ένας υπουργός όπως ο κ. Γεωργιάδης δεν μπορεί να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη κατάσταση με σύνεση και λογική, ας παραδώσει τα κλειδιά του υπουργείου του σε εμάς. Ευχαρίστως τα παραλαμβάνουμε και να είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε καλύτερα".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.