Διαφορα

Αδέσμευτοι ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Η res publica της ΔΑΚΕ

Σε ανακοίνωση γίνεται λόγος για... ψευτοαιρετούς αριβίστες!

Στις 3/11/20 η ΕΛΜΕ Αρκαδίας και μαζί  φυσικά η ΔΑΚΕ (που έχει την πλειοψηφία) παίρνει ομόφωνη απόφαση για απόσυρση όλων των ψηφοδελτίων για το ΠΥΣΔΕ Αρκαδίας.

Συγχρόνως με ανακοίνωσή της προτρέπει τους συναδέλφους για αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία ενώ μέσα στο Δ.Σ. δεσμεύονται όλα τα μέλη της και με «λόγο τιμής» για παραίτηση εφόσον εκλεγούν.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν μια εβδομάδα αργότερα με συμμετοχή που δεν ξεπέρασε το 8% στο νομό μας!

Από τότε, όπως καταγγείλαμε πέρασαν 3 μήνες όπου το προεδρείο της ΕΛΜΕ (ΔΑΚΕ) αρνιόταν πεισματικά να συνεδριάσει(ακόμα και με τηλεδιάσκεψη όπως λειτούργησαν οι άλλες ΕΛΜΕ) ενώ το ζητούσαμε και οι τρεις άλλες παρατάξεις στο Δ.Σ. (Αδέσμευτοι,ΕΑΚ,ΠΑΜΕ). 

Σαν να μην έφτανε αυτό, έρχονται τώρα και δηλώνουν πως αποδέχονται το αποτέλεσμα των ψευτοεκλογών, σύμφωνα με το οποίο η παράταξή τους εκλέγει για πρώτη φορά και τους 2 αιρετούς(;) τον ένα μάλιστα με 5 (πέντε!!!) ψήφους επί ενός σώματος  550 περίπου συναδέλφων.

Ετσι οι ψευτοαιρετοί αριβίστες, εξαπατώντας τις υπόλοιπες παρατάξεις και όλους τους συναδέλφους, σαν άλλοι Φαρισσαίοι αποκάλυψαν τα Ρωμαϊκά τους ήθη, ξεχνώντας κάθε λέξη για δημοκρατία, όταν η Σύγκλητος τους ανακαλεί στην τάξη.

Όπως οι Ζάνες στην Αρχαία Ολυμπία έφεραν στη βάση τους τα ονόματα όσων έκλεψαν στους Αγώνες ως παραδείγματα προς αποφυγή, έτσι κι εσείς οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ γράψατε με μαύρα γράμματα τα ονοματά σας στα πρακτικά της ΕΛΜΕ Αρκαδίας και στη συνείδηση όλων των συναδέλφων πανελλαδικά.

Ταυτόχρονα χάθηκε μια καίρια ευκαιρία για διεκδικήσεις και αντίσταση απέναντι στις κυβερνητικές επιλογές και όχι μόνο  πληγώσατε την εμπιστοσύνη όλων μας αλλά βάλατε και την ταφόπλακα  στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Οι ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ της ΕΛΜΕ ζητάμε άμεσα εκλογές όταν αυτές είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν και θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή και με τις υπόλοιπες  παρατάξεις  για κοινές ανακοινώσεις.

Για μας, οι ψευτοαιρετοί είστε εγκάθετοι της διοίκησης και χρήσιμοι στις επερχόμενες επιλογές στελεχών στη διάρκεια της διετούς θητείας σας.

Αλήθεια γιατί δεν ακολουθήσατε το παράδειγμα πολλών ομοϊδεατών σας της ΔΑΚΕ που δεν αποδέχτηκαν την «εκλογή» τους και παραιτήθηκαν, όπως στη Μεσσηνία;

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.