Διαφορα

Lockdown: Το σχέδιο για άνοιγμα σχολείων και καταστημάτων

Συγκεκριμένη ημέρα – στόχο θέτει η κυβέρνηση για την επαναλειτουργία της αγοράς.

Για "χαλάρωση" του lockdown και άνοιγμα σχολείων και λιανεμπορίου την 1η Μαρτίου αισιοδοξεί η κυβέρνηση.

Το αν θα... ανάψει το "πράσινο φως" η Επιτροπή των ειδικών θα γίνει γνωστό την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο μια πρώτη γεύση των προθέσεων θα προκύψει από την αυριανή (19/02) συνεδρίαση. 

Όπως εξηγούν κυβερνητικά στελέχη η προδιάθεση είναι 1η Μαρτίου να επιστρέψουν τα παιδιά στα σχολεία και να ανεβάσουν ξανά ρολά τα καταστήματα, με αυστηρούς πάντα όρους για την ασφάλεια των πολιτών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες για το μεν λιανεμπόριο, προκρίνεται η μέθοδος του click away, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται σε εκείνο το χρονικό σημείο και το click in shop.

Για τα σχολεία συζητείται να επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού και όσον αφορά στα Γυμνάσια και τα Λύκεια να λειτουργούν με δια ζώσης εκπαίδευση εναλλάξ, ανά μία εβδομάδα. 

Όταν θα ανοίξουν τα γυμνάσια, τα λύκεια θα λειτουργούν με τηλεκπαίδευση και το αντίθετο…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.