Διαφορα

Εκδήλωση του τμήματος Φιλολογίας του ΠΑ.ΠΕΛ.

Διαδικτυακή σειρά εκδηλώσεων-δράσεων του Εργαστηρίου ΣΓΘΛ/CCLT.

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ (ΕΣΓΘΛ/CCLT) ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ  ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΩΚΥΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΔΡΑΣΕΩΝ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΔΕΙΠΝΟΥ: ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ»

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

«Aπό τον Τάραντα στην Καλαμάτα: Το ξεκίνημα του ταξιδιού»

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

«Μια ιστορία από τη Χιλή: Η πατατοφάγος Aurora»

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

«Μυστικά και μεταμφιέσεις του παστού μπακαλιάρου»

 Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

«Ημερολόγιον περιοδείας εν Ρωσσία: Ο Σταφιδαπόστολος»

 Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

«Μια απρόσμενη συνάντηση: Επιστροφή στην Καλαμάτα»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ chef • MARIANA KÚTULAS VRSALOVIĆ δημιουργός θεάτρου • ΙΛΙΑΝΑ ΠΑΖΑΡΖΗ ηθοποιός • ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΛΕΝΑΚΗΣ συγγραφέας • ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ εικαστικός • ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΥΡΝΑ σκηνογράφος-θεατρολόγος • ΑΝΝΑ ΤΣΙΧΛΗ-BOISSONNAS δραματολόγος-σκηνοθέτις• και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες

Η διαδικτυακή σειρά εκδηλώσεων-δράσεων του Εργαστηρίου ΣΓΘΛ/CCLT θα έχει ερευνητικό χαρακτήρα. Ο διάλογος με το κοινό θα τροφοδοτήσει τις εν εξελίξει καλλιτεχνικές δράσεις, που πραγματοποιούνται μέσω ταχυδρομικών αποστολών σε συνέχειες, προσεγγίζοντας μορφές δημιουργίας επιστολικής τέχνης με διαφορετικά εκφραστικά μέσα, από τη λογοτεχνία και τη μαγειρική μέχρι τη μουσική και τα εικαστικά. 

Η επιστολική δράση «Αποσπάσματα ενός δείπνου: επιστολές από μακριά» είναι μία συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, του Θιάσου Ωκύπους και της Ομάδας7, που υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, με ώρα έναρξης 19:00.

Εφόσον επιθυμείτε να τις παρακολουθήσετε, παρακαλούμε να συμπληρώσετε άμεσα (έως 12.03.2021) τη δήλωση συμμετοχής, διαθέσιμη στον σύνδεσμο: https://forms.gle/mfdAj4aDvXJLmvhKA   

Η φόρμα εγγραφής θα παραμείνει διαθέσιμη για συμπληρωματικές εγγραφές, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις-δράσεις του Εργαστηρίου  ΣΓΘΛ/CCLT.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.