Διαφορα

Επιμελητήριο: Πρωτοβουλία για την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης

Το κάλεσμα του προέδρου Γιάννη Τρουπή προς όλους τους επαγγελματίες. 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ως φόρο τιμής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, προσέφερε τρεις δωρεάν σημαίες της Επανάστασης, στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας (ΟΕΒΑ), στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης (ΣΕ.ΒΙ.ΠΕ.Τ) και στους Εμπορικούς Συλλόγους της Αρκαδίας.

Η δράση αποτελεί συμβολική στήριξη, στην προσπάθεια που γίνεται από τους επαγγελματικούς φορείς, για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης που λόγω των συνθηκών της πανδημίας, μετέβαλαν σημαντικά το αρχικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Επιπλέον ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής καλεί τους επαγγελματίες να υψώσουν την ελληνική σημαία στα καταστήματά τους, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής για τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.