Διαφορα

Η ημερομηνία πληρωμής του δώρου Πάσχα

Τόσο για τους εργαζόμενους σε αναστολή,  όσο και για τους υπόλοιπους.

Με δύο πληρωμές τη Μεγάλη Τετάρτη θα λάβουν το δώρο Πάσχα 2021 οι εργαζόμενοι που μπήκαν ή θα μπουν σε αναστολή το πρώτο τετράμηνο του τρέχοντος έτους.

Ειδικότερα το κράτος θα πληρώσει την αναλογία του δώρου Πάσχα τη Μεγάλη Τετάρτη (28/04), ενώ την ίδια ημέρα θα πρέπει να έχουν πληρώσει και οι εργοδότες την αναλογία του δώρου σε όσους μπήκαν αναστολή αλλά και ολόκληρο το δώρο Πάσχα για όσους δεν έχουν μπει σε αναστολή.

Το κράτος θα πληρώσει απευθείας στους λογαριασμούς των εργαζομένων την αναλογία του δώρου Πάσχα με βάση τα 534 ευρώ που δικαιούνται από την αποζημίωση ειδικού σκοπού. Επομένως όποιος εργαζόμενος είναι σε αναστολή εργασία από τον Ιανουάριο μέχρι και 30 Απριλίου θα λάβει από το κράτος ένα ποσό 267 ευρώ, δηλαδή, κάθε μήνας αναστολής εργασίας μεταφράζεται σε περίπου 67 ευρώ η αναλογία του δώρου Πάσχα.

Ωστόσο μειωμένο αναμένεται το δώρο Πάσχα για όσους μπήκαν σε αναστολή μέσα στο διάστημα αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.