Διαφορα

Ενημερωτική e-ημερίδα για το "Γέφυρα 2"

Κεντρικός ομιλητής ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου σας προσκαλεί στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα «Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Επιδότησης Επιχειρηματικών Δανείων – ΓΕΦΥΡΑ 2» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρα 19:00 μέσω της πλατφόρμας zoom. 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών. 

Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν τα ακόλουθα θέματα:

-Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότητας

-Διαδικασία Αίτησης

-Ποσοστά Κρατικής επιδότησης διάρκειας 8 μηνών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ: http://www.keyd.gov.gr/covid19_gefyra2/ 

Στο τέλος της παρουσίασης θα διατεθεί χρόνος για την υποβολή ερωτημάτων και θα δοθούν απαντήσεις από τον ομιλητή. Η ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την e-ημερίδα, πατώντας το link που θα τους σταλθεί στο email τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ https://forms.gle/3ZK5JbcmTmnYysSE9 έως την Τρίτη 20 Απριλίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες στο 27410-24464 (εσωτερικό 933).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.