Διαφορα

Toυρκία: Απίστευτες εικόνες στη διανομή πατάτας

Ξεκίνησε η εξαγγελθείσα από τον Πρόεδρο Ερντογάν διανομή πατάτας σε Τούρκους πολίτες.

Στη χώρα σημειώθηκαν εικόνες χάους και συνωστισμού, με τους πολίτες να προσπαθούν, ακόμα και με τη βία, να πάρουν ένα δωρεάν σακί με πατάτες. Tα ειδησεογραφικά δίκτυα της γείτονος χώρας, αλλά και τα διεθνή, ήδη παρουσιάζουν εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτε "συντεταγμένη χώρα".

Αρκετοί πολίτες μάζευαν ακόμα και τις πατάτες που έπεφταν στο έδαφος, ενώ οι υγειονομικοί κανόνες προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, φυσικά "πήγαν περίπατο".

H ραγδαία υποτίμηση στην αξία της Τουρκικής λίρας, έχει οδηγήσει πολλούς Τούρκους σε απόγνωση, καθώς δεν μπορούν να προμηθευτούν βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Τούρκου Πρόεδρου,  τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν και 10 κιλά κρεμμύδια, αλλά και επιπλέον 20 κιλά πατάτες ανά πολίτη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.