Διαφορα

Γυμναστήρια: Ανακοινώνεται "γενναίο πρόγραμμα επιδότησης"

Δεσμεύσεις του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

Ανακοινώσεις για μέτρα στήριξης στον πληττόμενο κλάδο των γυμναστηρίων προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Από τις 6”.

"Αυτήν την εβδομάδα θα ανακοινώσουμε το γενναίο πρόγραμμα στήριξης μέσω ΕΣΠΑ που έχουμε σχεδιάσει για τα γυμναστήρια. Πρόκειται για γενναίο πρόγραμμα επιδότησης διότι αναγνωρίζουμε ότι έχουν υποστεί πολύ μεγαλύτερη ζημιά από ό,τι άλλες επιχειρήσεις.

Είναι σε πολύ δυσμενή θέση όχι μόνο γιατί είναι κλειστά για πολύ μεγάλο διάστημα, αλλά γιατί ακόμα κι αν υποθετικά άνοιγαν σε λίγες μέρες ο παραδοσιακός χρόνος λειτουργίας τους δεν είναι το καλοκαίρι αλλά ο χειμώνας. Οπότε πάλι θα άνοιγαν με δυσκολία και ζημίες για αυτό και θα έχουν ειδική μεταχείριση", είπε ο κ Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων είχε ανακοινώσει πως θα επανεξετάσει το ζήτημα επαναλειτουργίας τους μετά τις 10/05/2021 ανάλογα με τους επιδημιολογικούς δείκτες. Τότε θα εξετάσει και την επανέναρξη των αθλητικών Ακαδημιών όπως και την επιστροφής των αθλητών ηλικιακών κατηγοριών στις προπονήσεις, για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.