Διαφορα

Ψηφιακή ημερίδα-COVID19: Η Αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα της πανδημίας

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021.

Η Ιατρική Εταιρία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) σε συνδιοργάνωση με την Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιεί ψηφιακή ημερίδα την Τετάρτη 07/07/2021 στις 19:00 με θέμα: «Covid-19: Η Αντιμετώπιση και η επόμενη μέρα της πανδημίας». 

Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το υγειονομικό προσωπικό και τη μάχη που έδωσε χάριν στην αποτελεσματική οργάνωσή του για την αντιμετώπιση της πανδημίας, την συνεργασία και ενότητα των εμπλεκομένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα που ανέλαβαν καίριο ρόλο τη δύσκολη αυτή περίοδο. Επίσης, θα αναφερθεί η διερεύνηση των περιστατικών αλλά και το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα αλλά  και ποια θα είναι η επόμενη μέρα στη διαχείριση της πανδημίας Covid-19.

Θα συμμετέχουν ως ομιλητές έγκριτοι Καθηγητές  και εκπρόσωποι των φορέων της πρώτης γραμμής αντιμετώπισης της πανδημίας. Η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας της Ι.Ε.Δ.Ε.Π., www.iedep.gr.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.