Διαφορα

Φρουτάκι Aviator: Γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Ένα ξεχωριστό φρουτάκι, το Aviator, κυκλοφόρησε το 2019 από την Spribe κι έγινε αμέσως ένας απ’ τους πιο δημοφιλείς τίτλους.

Ετοιμαστείτε να πετάξετε στον ουρανό και να κερδίσετε ανταμοιβές τόσο υψηλές, όσο πιο ψηλά φτάνετε!

Δοκιμάστε εδώ -> το φρουτάκι Aviator

Το Aviator διαθέτει έναν πολύ απλό σχεδιασμό με βασικά γραφικά, οπότε μην περιμένετε να δείτε ένα πραγματικό αεροπλάνο να πετάει στον ουρανό. Παρόλα αυτά, μπορείτε άνετα να αφήσετε ελεύθερη τη φαντασία σας να κάνει τα κουμάντα της!

Εδώ Περισσότερα -> Δωρεάν Φρουτάκια


Φρουτάκι Aviator – Στον αυτόματο πιλότο!

Σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους κουλοχέρηδες, το φρουτάκι Aviator δε διαθέτει σύμβολα, τροχούς, σειρές ή γραμμές απονομής.

Το παιχνίδι έχει ένα μοναδικό θέμα που θα αποφασίζει διαφορετικά το στοιχηματικό σας αποτέλεσμα κάθε φορά.

Τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου από μια γεννήτρια τυχαίων αριθμών με όλες τις νίκες να έχουν καταγραφεί από την αρχή του χρόνου, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να είναι σίγουροι για δίκαια αποτελέσματα.

Ένα αεροπλάνο πετάει διαθέτοντας έναν αυξανόμενο συντελεστή. Το αεροπλάνο θα συνεχίσει να πετάει έως ότου φύγει ξαφνικά, οπότε στόχος είναι να εξαργυρώσετε πριν συμβεί αυτό.

Το δύσκολο μέρος αυτού του κουλοχέρη, είναι ότι είναι δυνατόν να χάσετε υψηλές ανταμοιβές εάν εξαργυρώσετε πολύ νωρίς. Όμως, εάν δεν εξαργυρώσετε νωρίς, το αεροπλάνο θα πετάξει μακριά και θα χάσετε εντελώς.

Όλα είναι θέμα ρίσκου απ’ τη μεριά του παίκτη αλλά και θέμα τύχης! Καλά πάνω από όλα είναι θέμα τύχης!

Καθώς το αεροπλάνο πετά, η απονομή που θα προσφέρει θα αυξάνεται. Η νίκη σας θα πολλαπλασιαστεί με τον συντελεστή του αεροπλάνου ανάλογα με το πού σταματήσατε. Όσο καταφέρετε να εξαργυρώσετε, θα κερδίσετε.

Μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε ρυθμίζοντας το στοίχημά σας. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε δύο στοιχήματα ταυτόχρονα, κάνοντας το μέγιστο στοίχημα ανά γύρο.


RTP & μεταβλητότητα

Το RTP του Aviator βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, στο 97%, πράγμα που σημαίνει ότι για κάθε 100 που εσείς στοιχηματίζετε, κερδίζετε πίσω 97. Διαθέτει επίσης χαμηλή έως μέτρια μεταβλητότητα. Επομένως, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μέτριες αξιοπρεπείς νίκες όποτε παίζουν – εφ ‘όσον μπορούν να εξαργυρώσουν πριν το αεροπλάνο πετάξει!

Μπορώ να παίξω το Aviator σε φορητές συσκευές;

Τέλεια βελτιστοποιημένο για κάθε συσκευή, το Aviator διατίθεται σε smartphone, tablet, συσκευές Android, iOS και Windows. Εάν είστε απ’ αυτούς που ταξιδεύουν πολύ, η έκδοση για κινητά του Aviator είναι ο τέλειος σύντροφος σας. Είναι απόλυτα ασφαλές και έχετε την ίδια ποιότητα παιχνιδιού. Πολύ βασικό επίσης, το ότι δε θα χρειαστεί να κατεβάσετε εφαρμογές για να το παίξετε, καθώς το Aviator είναι διαθέσιμο σε λειτουργία προγράμματος περιήγησης.


Aviator Slot – Η ετυμηγορία

Όταν παίξετε αυτό το παιχνίδι, πολύ πιθανό να αισθανθείτε πως περνάτε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας, καθώς κερδίζετε χρήματα. Η συνομιλία με άλλους παίκτες, κάτι το οποίο δείχνει μια πτυχή κοινωνικοποίησης των τυχερών παιχνιδιών που δεν έχουμε συνηθίσει, κάνει το Aviator ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Είναι εύκολο στη χρήση, έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και είναι απολύτως δίκαιο όσον αφορά τις απονομές. Εάν είστε εδώ για να διαβάσετε τα μειονεκτήματα, αυτό το παιχνίδι κυριολεκτικά δεν έχει κάτι αρνητικό που αξίζει να αναφερθεί. Ας μην ξεχνάμε, τέλος, ότι τόσο στα επιτραπέζια όσο και στα κινητά, ο σχεδιασμός του παιχνιδιού είναι εξαιρετικός κι εύκολος στην πλοήγηση.


 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.