Διαφορα

Συνάντηση Νίκα με Αρκάδες ομογενείς

Στο γραφείο του Περιφερειάρχη βρέθηκε το Δ.Σ. της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής.

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες Τρίτη 3 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με το Δ.Σ. της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής.

Στη διάρκεια της συνάντησης, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, συζητήθηκαν θέματα του απόδημου ελληνισμού και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στην Αρκαδία και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ως περιοχή, ενώ εξετάστηκαν και οι τρόποι που θα μπορούσε να συνδράμει η Περιφέρεια.

Ακόμα τη συνάντηση απασχόλησαν θέματα σχετικά με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, το οποίο έχει ανεγερθεί με χρήματα των ομογενών Αρκάδων.

"Είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση, η οποία θα επαναληφθεί, ενώ η Περιφέρεια θα διατηρήσει συνεχή επικοινωνία με τους ομογενείς Αρκάδες" τόνισε ο περιφερειάρχης μετά τη συνάντηση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.