Διαφορα

Εκκλησία "μετατρέπεται" σε εμβολιαστικό κέντρο!

Στην Κρήτη, μετά από πρωτοβουλία της Ενορίας Αγίου Νικολάου Αρχανών

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αρχανών. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που δεν έχει προηγούμενο, στην ημεδαπή. 

"Σκοπός είναι να δώσουμε το μήνυμα ότι η Εκκλησία δεν είναι εναντίον, ότι ενδιαφέρεται και για την πνευματική και για τη σωματική υγεία" δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό των Αθηνών ο πατήρ Ανδρέας Καλιαντζάκης. "Το Ευαγγέλιο λέει “φύλαξε το σώμα σου ως καθαρτήριο της ψυχής”. Είμαστε υποχρεωμένοι να προφυλάξουμε την υγεία του σώματός μας, δεν μπορεί η Εκκλησία να σαμποτάρει την επιστήμη, η θεολογία με την επιστήμη πρέπει να συνεργάζονται. Έχουμε μερικούς αρνητές. Γύρω στα 10 με 15 άτομα αυτή τη στιγμή έχουν πειστεί. Με ενδιαφέρει το μήνυμα να έχει απήχηση,  ότι η Εκκλησία συμπορεύεται με την επιστήμη."

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.