Διαφορα

Πελοπόννησος: Συμμετοχή της Περιφέρειας σ' εκθεσιακή δραστηριότητα

Αφορά την έκθεση "Πανηπειρωτική 2021" που δίνει έμφαση στον κλάδο του τουρισμού

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας που αφορά όλους τους επιχειρηματίες της Πέλοποννήσου που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο και όχι μόνο, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021» που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2021.

Η Έκθεση «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2021», δίνει μεγάλη έμφαση στον κλάδο του τουρισμού, αναγνωρίζοντας τη σημασία της τουριστικής βιομηχανίας για τον τόπο, με κύριο μέλημα την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και την προώθηση του τοπικού στοιχείου κάθε νομού.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στους παραπάνω κλάδους και επιθυμούν να συμμετάσχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση έως και την 16η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 μ.μ. στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

κ. Κοκκονού Μ.

κ. Καράμπελα Κ.

Τ.: 27313-63252 & 2713-610171

Ε.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.