Διαφορα

Πελοπόννησος: Πρόγραμμα υποτροφιών "Αιέν Αριστεύειν 2021"

Εκπαιδευτικό κέντρο της Σπάρτης προκηρύσσει υποτροφίες για αριστούχους Β' και Γ' τάξης Γυμνασίων όλης της Περιφέρειας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Your Success με χαρά προκηρύσσει  με το πρόγραμμα  «Αιέν Αριστεύειν» υποτροφίες, στους αριστούχους μαθητές της Β’ και Γ’ Γυμνασίου όλων των Γυμνασίων της περιφέρειας που θα πλαισιώσουν τη σημαία στην Εθνική Επέτειο της 28η Οκτωβρίου. Οι υποτροφίες αφορούν τη δωρεάν εκπαίδευση και προετοιμασία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Microsoft. Οι υπότροφοι εντάσσονται στην Εθνική Ομάδα προετοιμασίας για το Ms PowerPoint εξ αποστάσεως, έχοντας ήδη κατακτήσει 5 παγκόσμιες διακρίσεις. (Όροι και  προϋποθέσεις αναφέρονται στο www.yoursuccess.gr).

Σκοπός του «Αιέν Αριστεύειν», είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά χωρίς κανένα γεωγραφικό περιορισμό, ίσες ευκαιρίες με τα παιδιά των μεγάλων αστικών κέντρων! Να εμφυσήσουμε την αγάπη για την τεχνολογία και τη διανοητική ευελιξία. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή τη «Βεβαίωση Αριστείας » από το σχολείο τους μέχρι την 24.09.2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του κέντρου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Για περισσότερες πληροφορίες www.yoursuccess.gr.

Οι υποτροφίες αυτές δεν σχετίζονται με τυχόν άλλες υποτροφίες των μαθητών/τριών ή των δικαιωμάτων τους σε δράσεις μαθητικής μέριμνας, κ.ο.κ.

Η παραπάνω υποτροφία χορηγείται υπό την αίρεση διαθέσιμων πόρων και δύναται να διαφοροποιηθεί με απόφαση της διεύθυνσης του κέντρου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.