Διαφορα

Οι ευχές Νίκα για τη νέα σχολική χρονιά

Στο 2ο Δημοτικό και το 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης βρέθηκε χθες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Οπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξεδόθη, ο περιφερειάρχης ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές καλή σχολική χρονιά, καλή προοδο, ενώ παράλληλα τους συμβούλευσε να εφαρμόζουν με σχολαστικότητα τα υγειονομικά μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί και να προσπαθήσουν να πείσουν και τους μεγαλύτερους να εμβολιαστούν όλοι.

Στη συνέχεια ο Π. Νίκας επισκέφθηκε το 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης, όπου τον υποδέχθηκε το εκπαιδευτικό προσωπικό με το οποίο συζήτησε επί μακρόν για εκπαιδευτικά ζητήματα και ζητήματα που έχουν σχέση με τη νεολαία.

Ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως κάθε πρωτοποριακή εκπαιδευτική ενέργεια θα υποστηρίζεται από την Περιφέρεια ηθικά και οικονομικά, ενώ τόνισε ότι πάντα θα είναι στη διάθεση των παιδιών, και της νέας γενιάς, αφού -όπως χαρακτηριστικά σημείωσε- “για όλους μας, οι νέοι αποτελούν προτεραιότητα”.

Τέλος, ο περιφερειάρχης, επικοινώνησε και με το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, το οποίο επισκέπτεται κάθε φορά κατά την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους, και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.