Διαφορα

Πανεπιστήμια: Προσλήψεις για έλεγχο πιστοποιητικών

Οι τρεις στους τέσσερις φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει.

Στην πρόσληψη επιπλέον προσωπικού στα πανεπιστήμια, με αποκλειστική αρμοδιότητα τον έλεγχο των εγγράφων των φοιτητών που θα παρακολουθούν τα μαθήματα, φαίνεται πως οδηγείται η κυβέρνηση για την επιστροφή των ΑΕΙ στη διά ζώσης λειτουργία. Η απόφαση «κουμπώνει» με τις θέσεις των ΑΕΙ, όπως προκύπτει και από την πρόταση του Πανεπιστημίου Αθηνών που έφτασε στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προχθές Δευτέρα.

Σημαντικό επίσης «όπλο» υπέρ των διά ζώσης μαθημάτων είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που διαθέτει το υπουργείο Παιδείας, κατά μέσο όρο οι τρεις στους τέσσερις φοιτητές (ποσοστό 73,5%) των ελληνικών πανεπιστημίων έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει. 

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ανακοίνωσε ότι το 91% των πανεπιστημιακών έχει εμβολιαστεί, όπως και το 87% των διοικητικών υπαλλήλων. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.