Διαφορα

Τραγωδία στα γυρίσματα ταινίας του Αλεκ Μπάλντουιν

Ο ηθοποιός πυροβόλησε με όπλο που αποτελούσε «σκηνικό αντικείμενο» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας γουέστερν «Rust» στο Νέο Μεξικό.

Συντετριμμένος είναι ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, μετά το τραγικό δυστύχημα με θύμα 42χρονη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» στο Σάντε Φε της αμερικανικής πολιτείας Νέο Μεξικό.

Ο Μπάλντουιν εθεάθη δακρυσμένος καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο έξω από τα γραφεία του σερίφη, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. 

Όπως ανακοίνωσαν νωρίτερα οι αρχές, ο ηθοποιός πυροβόλησε με όπλο που αποτελούσε «σκηνικό αντικείμενο» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας γουέστερν «Rust» στο Νέο Μεξικό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς και να τραυματιστεί ο 48χρονος σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα.

Σύμφωνα εκπρόσωπο του Μπάλντουιν που επικαλέστηκε το περιοδικό People, επρόκειτο για δυστύχημα που προκλήθηκε από «αστοχία πυροβόλου όπλου με άσφαιρα».

Δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες για το περιστατικό, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.