Διαφορα

Συνάντηση Νίκα με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος στην Πελοπόννησο

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Προέκυψε η είδηση που έχει να κάνει με πρόθεση, από την πλευρά της Περιφέρειας, για την ανανέωση του στόλου των οχημάτων.

Ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση που είχε χθες, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη, με τον συντονιστή των Περιφερειακών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων υποστράτηγο Γιώργο Πουρναρά και τον περιφερειακό διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχο Θανάση Κολυβήρα.

Οι δύο αξιωματικοί εξέφρασαν προς τον περιφερειάρχη ευχαριστίες για την μέχρι τώρα συνδρομή της Περιφέρειας προς το Πυροσβεστικό Σώμα, με τον περιφερειάρχη να διαβεβαιώνει, από την πλευρά του, ότι η συνδρομή αυτή θα συνεχιστεί και θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, μέσα και από το νέο ΕΣΠΑ, προκειμένου να ανανεωθεί ο στόλος οχημάτων, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.