Διαφορα

Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑ: Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση

Δύο προσλήψεις για το ΚΔΑΠ το αντικείμενο της συνεδρίασης.

Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. θα  συνεδριάσει “δια περιφοράς” την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 ως ισχύει και της παρ. 1 του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου "Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του" (ΦΕΚ Α' 55), προκειμένου να ληφθεί απόφαση στο κατωτέρω θέμα:

Εξέταση αιτήσεων και έγκριση αποτελεσμάτων για τις θέσεις Π.Ε. Νηπιαγωγού στο ΚΔΑΠ και Π.Ε. Γυμναστή στο  ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ..

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Καμπύλης Κωνσταντίνος – Πρόεδρος

Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 11:00 και θα διαρκέσει έως τις 12:00 με μήνυμα που θα αποστείλετε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. κατά την ώρα που έχει ορισθεί ως έναρξη της συνεδρίασης - και όχι πέραν των δεκαπέντε λεπτών αυτής - επιβάλλεται να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε αυτή.

Στο ανωτέρω χρονικό διάστημα καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. να εκφράσουν τις απόψεις τους επί του θέματος και να ψηφίσουν θετικά ή αρνητικά. Σε περίπτωση που η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι εφικτή, τότε αυτή θα γίνει τηλεφωνικά στον αριθμό: 2755361200  (Γραφείο της  ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ.)  

Παρακαλείσθε να υποβάλετε τυχόν διευκρινιστικές ερωτήσεις στην ως άνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εγκαίρως, ώστε να δοθούν οι απαιτούμενες απαντήσεις πριν από την έναρξη της συνεδρίασης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.