Διαφορα

Η Μεγαλόπολη γιόρτασε την 81η Εθνική Επέτειο του "ΟΧΙ"

Φωτογραφία: megalopoli.gov.gr

Το μήνυμα του δημάρχου Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου για την 28η  Οκτωβρίου 1940.

Τιμήσαμε σήμερα στoν Δήμο Μεγαλόπολης, την μνήμη ηρωικών προγόνων, που πολέμησαν με ψυχή και πέρασαν στην ιστορία. Εκείνους που δεν δίστασαν να δώσουν, ακόμη και τη ζωή τους, για την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, την Ελευθερία, τη Δημοκρατία.

Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί μέρα μνήμης και υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες. Είναι σταθμός στην πορεία του έθνους μας και τιμής για τον ελληνισμό. Η επέτειος του «ΌΧΙ», μας υπενθυμίζει το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής, το πάθος των Ελλήνων για αξιοπρέπεια, εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα, αλλά και την αστείρευτη θέληση του λαού μας για ελευθερία.

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες χρόνια πολλά, δύναμη και επιμονή, Με ενότητα, υπευθυνότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, θα χτίζουμε βήμα-βήμα  ένα καλύτερο αύριο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.