Διαφορα

Ποιος διάσημος απέρριψε πρόταση 35 εκατ. για εργασία μιας...ημέρας!

Φωτογραφία: deposit photos

Η πρόταση προερχόταν από μεγάλη αεροπορική εταιρεία και αφορούσε, φυσικά, διαφημιστικό σποτ.

Πρόκειται για τον διάσημο, Βορειοαμερικανό ηθοποιό George Clooney. Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην Αγγλική εφημερίδα The Guardian. Συγκεκριμένα, δήλωσε το εξής:

"Μου προσέφεραν 35 εκατ. δολάρια για τη δουλειά μίας ημέρας. Ήταν διαφημιστικό για μία αεροπορική εταιρεία. Αλλά συζήτησα με την Αμάλ (σ.σ. Σύζυγος του ηθοποιού κι επίσης, διάσημη δικηγόρος με ειδικότητα στις υποθέσεις παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων) σχετικά και αποφασίσαμε ότι δεν άξιζε. Η εταιρεία σχετίζεται με μία χώρα που αν και είναι σύμμαχός μας, αρκετές φορές αμφισβητείται. Και έτσι σκέφτηκα πως αν μου στερεί τον ύπνο έστω και ένα λεπτό δεν αξίζει να το κάνω."

George Clooney (Νetflix/ "Εξομολογήσεις ενός επικίνδυνου μυαλού")

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως, στην ίδια συνέντευξη, ο Κλούνεϊ τόνισε πως έχει ήδη αρκετά χρήματα για να μπορεί να επιλέγει το τι θα κάνει, γεγονός που τον τιμά, φυσικά. Άλλοι επώνυμοι δεν έχουν τέτοιες...."ευαισθησίες"....

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.