Διαφορα

Ευχαριστίες του ΚΑΑ Παλλάδιον στο Δήμο Τρίπολης

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου

Aιτία η άμεση ανταπόκριση του Δήμου σε αίτημα του Κέντρου

Η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που έχει έδρα την Τρίπολη ( 2ο χλμ ΠΕΟ Τρίπολης Τεγέας ) ευχαριστεί θερμά και δημόσια το Δήμο Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα τη Δνση Περιβάλλοντος Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για την άμεση ανταπόκριση και τη διευθέτηση του ζητήματος καθαρισμού ρέματος και κοινόχρηστων χώρων που περιβάλλουν το Κέντρο μας.

 Μετά το έγγραφο που στείλαμε στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου ειδικά συνεργεία με τα ανάλογα μηχανήματα και το προσωπικό καθάρισαν το ρέμα που περιβάλλει το Κέντρο μας και απομάκρυναν απορρίμματα, και μπάζα που είχαν αφεθεί στους παράπλευρους κοινόχρηστους χώρους. Μάλιστα ο καθαρισμός της περιοχής και του ρέματος συνεχίστηκε για δύο εργάσιμες ημέρες ( 9/12/21 και 15/12/21 ) από τα συνεργεία του Δήμου Τρίπολης.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Γεώργιο Λαγό ο οποίος πάντα ενεργεί άμεσα και ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε κάθε θέμα που έχει σχέση με την καθαριότητα του Δήμου αλλά και της καθημερινότητας των πολιτών.

Με αφορμή τις Άγιες Μέρες που διανύουμε ευχόμαστε τόσο στη Διοίκηση  όσο και στους εργαζόμενους του Δήμου Τρίπολης: Καλές Γιορτές και το 2022 να τους βρει  όλους με υγεία και μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

 Ο ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.