Διαφορα

Nεκρός από κορωνοϊό 23χρονος ομογενής αθλητής

Φωτογραφία: James Kondilios/Waverley Boys College

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινότητα των Ελλήνων της Αυστραλίας ο θάνατος του νεαρού αθλητή κι επιστήμονα, Τζέιμς Κονδυλιός.

Ο νεαρός, βραβευμένος επιστήμονας και αρσιβαρίστας κατέληξε στο νοσοκομείο Σαιντ Βίνσεντ, μετά από "μάχη" με το νέο κορωνοϊό, όντας πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς να έχει κάποια υποκείμενη πάθηση.

Ο Κονδυλιός γεννήθηκε στο Σύδνεϊ και είχε ολοκληρώσει ανώτερες, επιστημονικές σπουδές στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα, όπου κι εργαζόταν ως επιστήμονας δεδομένων στο τμήμα των κοινωνικών υπηρεσιών.

Το 2015, εκπροσώπησε την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στη Φινλανδία, όπου και κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο. Τέλος, το 2019, είχε τιμηθεί από το Αυστραλιανό κράτος για την έρευνά του επάνω στην κλιματική αλλαγή και τη δασοκομία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.