Διαφορα

Στυλιανίδης: Αργία και αύριο σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

Ανακοινώσεις για την κακοκαιρία “Ελπίς” και για τα επόμενα βήματα αντιμετώπισής της έκανε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Την παράταση της σημερινής αργίας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και αύριο Τετάρτη, ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο. 

Όπως είπε ο υπουργός, η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Σε πολύ δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να απεγκλωβίσουμε 3.500 πολίτες και 1.800 αυτοκίνητα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας ανέφερε ο Χρήστος Στυλιανίδης.

Οπως είπε χαρακτηριστικά είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να μην υπάρχει υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες κάποιος τραυματισμός. Η προσπάθεια συνεχίζεται ώστε το συντομότερο να τελειώσει ο απεγκλωβισμός, ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Ο κ. Στυλιανίδης χαρακτήρισε ανεδαφικούς τους ισχυρισμούς της Ατιικής Οδού σε ότι αφορά την διαχείριση της κατάστασης και τόνισε ότι δεν είναι η ώρα για τον καταλογισμό των ευθυνών.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.