Διαφορα

Ενημέρωση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για Διεθνείς Εκθέσεις

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Όλες οι σχετικές πληροφορίες.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τους άμεσα ενδιαφερόμενους για τις διεθνείς εκθέσεις που τρέχουν το επόμενο διάστημα στην Κωνσταντινούπολη, “ISTANBUL CHEESE FAIR & OLIVE FESTIVAL” (Τυροκομίας, Ελαιουργίας και Ελαιοκομίας)  και “ALUEXPO 2022” (Τεχνολογίες Αλουμινίου). 

Δωρεάν τα έξοδα διαμονής.

“ISTANBUL CHEESE FAIR & OLIVE FESTIVAL”

Μεταξύ των ημερομηνιών 3-6 Μαρτίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση “ISTANBUL CHEESE FAIR & OLIVE FESTIVAL” από την εταιρεία Rasyo στην Κωνσταντινούπολη - Τουρκία  υπό την αιγίδα της Γενική Γραμματεία της Ένωσης Εξαγωγέων Κωνσταντινούπολης.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τυροκομίας, της ελαιοκομίας και της ελαιουργίας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας η οποία διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. 

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.peynirfuari.com

 “ALUEXPO 2022” (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ)

Κατά τις ημερομηνίες 3-5 Μαρτίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση “ALUEXPO 2022” (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ) από τη διοργανώτρια εκθέσεων Hannover Messe Ankiros SA στην Κωνσταντινούπολη με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τεχνολογίες αλουμίνιου, μηχανημάτων και προϊόντα.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς.  Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: aluexpo.com 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής να επικοινωνήστε το αργότερο έως τις 18.02.2022 στα τηλέφωνα: 210 722 21 96.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.