Διαφορα

ΔΕΥΑ Τρίπολης: Στο πλευρό των δημοτών μέσω και των e-services

Απομακρυσμένη εξυπηρέτηση από τη ΔΕΥΑ Τρίπολης με τα e-services

Τα e-services της ΔΕΥΑΤ έχουν γνωρίσει μεγάλη ανταπόκριση από τους δημότες, αφού διευκολύνουν τις πληρωμές λογαριασμών και παρέχουν αμεσότερη και πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Επιπλέον, βελτιώνουν τη λειτουργία της ΔΕΥΑΤ, αφού αυτοματοποιούνται τομείς πληροφόρησης και συναλλαγών με την υπηρεσία.

Οι ψηφιακές υπηρεσίες της ΔΕΥΑΤ στοχεύουν στην αύξηση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης, ενώ συμβάλουν καθημερινά στην προστασία του περιβάλλοντος με τη μείωση χρήσης χαρτιού.

Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες αφορούν σε:

Υπηρεσία i-bill

Η υπηρεσία i-bill επιτρέπει την online εξόφληση των λογαριασμών με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσα από τη σελίδα της ΔΕΥΑΤ: https://deyatrip.gr/e-services

Υπηρεσία e-services

Η υπηρεσία e-services παρέχει τη δυνατότητα για:

  • αποστολή λογαριασμών με e-mail ή και με sms

  • ηλεκτρονική πρόσβαση σε λογαριασμούς

  • ιστορικό κατανάλωσης

  • ενημέρωση δόσεων για διακανονισμούς

  • online εξόφληση λογαριασμών με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

 

Αν δεν έχεις κάνει ακόμα εγγραφή στα e-services, μπες σήμερα στη σελίδα της ΔΕΥΑΤ https://deyatrip.gr/e-services ώστε να ωφεληθείς και εσύ από τις νέες υπηρεσίες.

Δείτε εδώ σχετικό βίντεο

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.