Διαφορα

Τρίπολη: "Παγωμένο" τριήμερο..

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Λίγο οι καιρικές συνθήκες, λίγο η ύπαρξη κάποιων ακόμα "περιορισμών" λόγω πανδημίας, το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς αναμένεται "ψυχρό" στην Τρίπολη

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τόσο του Δήμου- ο οποίος εστιάζει στα θεάματα παιδικού, κυρίως, ενδιαφέροντος-, όσο και κάποιων καταστημάτων εστίασης, η Αρκαδική πρωτεύουσα θα πρέπει να περιμένει την Μεγάλη Εβδομάδα για να δει σημαντική κίνηση στους δρόμους της.

Ευελπιστούμε πως οι καιρικές συνθήκες θα βοηθήσουν- το Πάσχα είναι σχετικά νωρίς φέτος-, ενώ δεν θα υπάρχουν τότε οι όποιοι περιορισμοί ισχύουν ακόμα ελέω κορωνοϊού. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν δυο εκδηλώσεις, απόψε (φωτογραφία κάτω) και την Κυριακή, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, για όσους επιθυμούν να "ξεφύγουν", τρόπον τινά, από την περιρρέουσα κατήφεια.

 

ΥΓ. Ο..."καλλιτέχνης" που θεώρησε σκόπιμο να προβεί σε μια, τουλάχιστον, ανεύθυνη πράξη, γράφοντας επάνω σ' ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης, το Δημοτικό μας Θέατρο, θα πρέπει να μας εξηγήσει τι εννοούσε...."Θαυμάστε"....

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.