Διαφορα

Νέα Δ.Σ. στην ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. και την Arcadian Tours

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Εκλογικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. γίνετε γνωστό ότι το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκαν στην Αίθουσα συνελεύσεων της Εταιρίας οι Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων για την ανάδειξη νέων Δ.Σ. στις Διοικήσεις της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. και του Γραφείου Γενικού Τουρισμού της Arcadian Tours με θριαμβευτική επανεκλογή Νίκου Κουτσόγιωργα στην Προεδρία της ΚΤΕΛ Α.Ε.

Το νέο Δ.Σ. της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. που προέκυψε για την Τετραετία 2022 – 2026 είναι το εξής:

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ:  Πρόεδρος Δ.Σ της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΔΡΩΝΗΣ: Αντιπρόεδρος Δ.Σ της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.
ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: Μέλος Δ.Σ της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Μέλος Δ.Σ της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ: Μέλος Δ.Σ της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

Για το νέο Δ.Σ. Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

Το νέο Δ.Σ. του Γραφείου Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. και ύστερα από την συγκρότηση σε Σώμα για την Τετραετία 2022 – 2026 είναι το εξής:

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Arcadian Tours 
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ: Αντιπρόεδρος της Arcadian Tours
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ: Μέλος του Δ.Σ της Arcadian Tours
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΔΡΩΝΗΣ: Μέλος του Δ.Σ της Arcadian Tours
ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ: Μέλος του Δ.Σ της Arcadian Tours

Μετά το τέλος των εκλογικών διαδικασιών ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νίκος Κουτσόγιωργας δήλωσε τα εξής: "Χαιρετίζω τη σημερινή μέρα που οι μέτοχοι της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. με τίμησαν με την ψήφο τους, σε τούτο το δύσκολο θώκο της Προεδρίας της ΚΤΕΛ σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα ανταποκριθώ στη δική τους εμπιστοσύνη. Διότι οι άνθρωποι αυτοί το αξίζουν. Και το αξίζουν πραγματικά διότι είναι καθημερινοί δουλευταράδες, μέσα σε δύσκολους καιρούς για τις εκμεταλλεύσεις των συγκοινωνιών της ΚΤΕΛ Α.Ε.

Με ένα πετρέλαιο κίνησης που έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ το λίτρο και με μία γενικώς πεσμένη κίνηση. Στις άμεσες προτεραιότητες της νέας θητείας είναι η συνέχιση των διαδικασιών που είχαμε την προηγούμενη θητεία. Νομίζω ότι ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος. Πιστεύω ότι με τους καλούς συνεργάτες, με την αγάπη των μετόχων της ΚΤΕΛ Α.Ε. και με την συμπαράσταση των εργαζομένων θα τα καταφέρουμε..."

Από την πλευρά του ο Επανεκλεγείς Αντιπρόεδρος της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Κώστας Μανδρώνης δήλωσε: "Είναι ιδιαίτερη τιμή σήμερα για μένα που οι μέτοχοι της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. με επέλεξαν ξανά στη θέση του Αντιπροέδρου. Από δω και πέρα το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι ότι θα πρέπει μαζί με τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που επανεξελέγησαν και αυτά, να προσπαθήσουμε το καλύτερο για τους μετόχους της ΚΤΕΛ.

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε μετά την Πανδημία και την Οικονομική κρίση που υπάρχει τώρα, θα πρέπει να είμαστε καθημερινά παντού για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ΚΤΕΛ να σταθεί εκεί που πρέπει για τους μετόχους, για τους εργαζόμενους και για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός και το μέλημά μας..."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.