Διαφορα

Εκδήλωση σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου του 2022  πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική  Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας στο κέντρο Καπάκι.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την πανδημία η συμμετοχή των συνταξιούχων ήταν καλή, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, παραβρέθηκαν 40 συνάδελφοι. Ο πρόεδρος του Σωματείου, συνάδελφος Κώστας Καρβέλας παρουσίασε την εισήγηση του Δ.Σ. τον θετικό απολογισμό δράσης και το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα.

Τους Αγωνιστικούς χαιρετισμούς της ομοσπονδίας του ΙΚΑ μετέφερε στη συνέλευση ο αναπληρωτής Γραμματέας Γιάννης Τόλης. Παρέστησαν επίσης και χαιρέτισαν τα συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία: 

Ο πρόεδρος του Σωματείου Δημοσίιων υπαλλήλων Νίκος Μπαλάσης

Από το Σωματείο του ΟΑΕΕ  ο γραμματέας Παπαδόπουλος Γεώργιος 

 Από το περιφερειακό παράρτημα Πελοποννήσου των ΕΛΤΑ ο Κάστανος Παναγιώτης.

Από το παράρτημα  ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ ο Γούργαρης Γιώργος.

Στην συνέχεια διαβάστηκε ή έκθεση των οικονομικών τής Ε.Ε από τον συνάδελφο Μπρούσκαρη Βαγγέλη Ακολούθησε συζήτηση και στο τέλος εγκρίθηκε ομόφωνα ο απολογισμός και η έκθεση τής ΕΕ και το πρόγραμμα δράσης του Σωματείου.

Στην συνέχεια κόψαμε την πίτα και ακολούθως έγινε συνεστίαση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.