Διαφορα

Νέο κλειστό γυμναστήριο αποκτά το Άργος

Συνάντηση του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/4  στο Υπουργείο Εσωτερικών. 

Το θέμα που συζητήθηκε αφορούσε στην χρηματοδότηση  αλλά και την κατασκευή του νέου κλειστού Γυμναστηρίου που θα υλοποιήσει η δημοτική αρχή στον ευρύτερο εξωτερικό χώρο του Κολυμβητηρίου Άργους δημιουργώντας ένα αθλητικό κέντρο για όλους τους πολίτες. 

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος παρουσίασε τα σχέδια του γηπέδου στον Υπουργό κ. Πέτσα καθώς οι διαδικασίες προχωρούν με ταχύτατο ρυθμό ώστε να υλοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το νέο Κλειστό γυμναστήριο στο Άργος.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του γυμναστηρίου το κατατάσσουν στα πιο σύγχρονα της Ευρώπης όπου και θα μπορεί να φιλοξενεί ευρωπαϊκούς αγώνες αθλημάτων σάλας. 

Το κτίριο έχει έκταση  3.200 τετραγωνικών μέτρων  και ύψος 16,5 μέτρα ενώ οι 1150 θέσεις των θεατών είναι και στις τέσσερις πλευρές  του (τύπου αρένα). 

Θα διαθέτει αίθουσα τύπου, αίθουσα αντιντόπινγκ, τέσσερα(4) αποδυτήρια , χώρους ΑμΕΑ. 

Πρόκειται για μεταλλική κατασκευή με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α με μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα καθώς διαθέτει φωτοβολταϊκά και ηλιακά που βοηθούν στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.