Διαφορα

Εορταστικό διήμερο στο Πέλαγος Τρίπολης

Με αφορμή τις γιορτές του Αγίου Γεωργίου και του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου.

Στις ανακοινώσεις της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας αναφέρεται:

Την Δευτέρα του Πάσχα, 25 Απριλίου, μνήμη του αγίου, Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, πανηγυρίζει το Ιερό Εξωκκλήσιο Αγίου Γεωργίου Πελάγους. 

Την ημέρα της μνήμης του Αγίου, Δευτέρα 25 Απριλίου, ώρα 7.30 π.μ., θα τελεσθή πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετ’ Αρτοκλασίας.

Προσκαλείσθε να προσέλθετε στην ως άνω ιερά πανήγυρη, τιμώντες τον Άγιο.

Επίσης, την Τρίτη του Πάσχα, 26 Απριλίου 2022, μνήμη του αγίου, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστού Μάρκου Πελάγους. 

Την παραμονή, Δευτέρα 25 Απριλίου, και ώρα 7.00 μ.μ., θα τελεσθή στον ως άνω Ιερό Ναό Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, και την ημέρα της εορτής, Τρίτη 26 Απριλίου, θα τελεσθή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθούν τα ΕΓΚΑΙΝΑ του ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ του Ναού υπό του Σεβ. Μητροπολίτου μας.

Προσκαλείσθε να προσέλθετε στις παραπάνω εκδηλώσεις, τιμώντες τον Απόστολο και Ευαγγελιστή του Κυρίου Μάρκο.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Μάρκου Πελάγους

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.