Διαφορα

"Συνήθεια" οι τιμητικές διακρίσεις για τον Β. Μανωλόπουλο (pics-vd)

Ακόμη μια βραδιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του νεαρού καλλιτέχνη από την Τρίπολη.

Τιμητική διάκριση για το Βασίλη Μανωλόπουλο χθες, Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στη Νίκαια, με αφορμή τη συμμετοχή του στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής που οργανώθηκε στη Χ.Α.Ν.(Χριστιανική Αδελφότης Νέων) -Παράρτημα Νίκαιας, με θέμα:"Αναστοχασμός των 100 χρόνων της Μικρασιατικής Καταστροφής ", σε συνεργασία του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων. 

Το έργο του Βασίλη είχε τίτλο "1922-2022  ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ". Στην εκδήλωση παρευρέθηκε  ο Πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ,ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά για την πόλη της Τρίπολης, λόγω της συμμετοχής του Βασίλη, ως ο πιο νέος καλλιτέχνης της χθεσινής έκθεσης αλλά και το νεότερο μέλος της Unesco.

Μαζί με το Δήμαρχο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη παρέδωσαν την τιμητική διάκριση στο Βασίλη καθώς και το βιβλίο "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" του κ. Παντελή Μαριακάκη (Διευθύνων Σύμβουλος της Χ.Α.Ν.).

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο έργο του νεαρού συμπατριώτη καλλιτέχνη θα συμμετάσχει και στην Ομαδική Έκθεση Εικαστικών-αφιέρωμα  στην Επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας του Δήμου Πειραιά, 30 Μαΐου-01 Ιουνίου 2022, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Την εκδήλωση πλαισίωσε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ελευσίνας  με χορευτικό πρόγραμμα. 

Λειτουργία έκθεσης:28-30/04/22.       

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.