Διαφορα

Συγχαρητήρια από τον Τ.Ο.Π. στην Περιφέρεια

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Με σημαντικές διακρίσεις συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ανάδειξη της Πελοποννήσου ως τουριστικό προορισμό 

Συγχαίρουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την χρυσή διάκριση που απέσπασε το διαφημιστικό spot για την τουριστική προβολή της Πελοποννήσου, αποτέλεσμα μεθοδικής δουλειάς και στοχευμένων ενεργειών του Περιφερειάρχη κ. Παν. Νίκα,  της αρμοδίου Αντιπεριφερειάρχου  κας Αννα Καλογεροπούλου και των συνεργατών τους,  προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου. 

Μέσα από την ευρεία συμμετοχή  όλων  των άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενων με την τουριστική ανάπτυξη φορέων, εξίσου λαμπρό αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι θα έχει και  το αναπτυξιακό όραμα και ο στρατηγικός τουριστικός σχεδιασμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εγγύηση αποτελούν τα ίδια τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου, οι δυναμικές συνέργειες και η πραγματική βούληση όλων μας για να το επιτύχουμε.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.