Διαφορα

Επιστολή για δυσλειτουργία του βιολογικού Βυτίνας

Με αποστολέα τον δημοτικό σύμβουλο Δήμου Γορτυνίας Αγγελή Πετρόπουλο και πολλούς παραλήπτες.

Με το συγκεκριμένο ζήτημα ασχολήθηκε σε δημοσίευμά της, την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, η "Εφημερίδα των Συντακτών" απευθύνοντας το συγκεκριμένο ερώτημα προς τον δήμαρχο Στάθη Κούλη: "Είναι δυνατόν να μη λειτουργεί ο βιολογικός καθαρισμός λυμάτων; Τι λέει ο δήμαρχος;".

Αναλυτικά αναφέρεται:

Αν κάποιος περάσει κατά μήκος το φαράγγι του Μυλάοντα ποταμού, από Κάτω Βυτίνα, Κερνίτσα και συνέχεια προς Καμενίτσα, στην Αρκαδία, όπου υπάρχουν σηματοδοτημένα μονοπάτια περιπάτου που πολλοί πλέον περιπατητές διασχίζουν, θα βρεθεί μπροστά σε μια άσχημη εικόνα -αφρούς στα νερά του ποταμού- και θα έρθει αντιμέτωπος με έντονη δυσοσμία. Μέσα σε ένα υπέροχο οικοσύστημα!

Την κατάσταση γνωστοποίησε στον δήμαρχο Ευστάθιο Κούλη και στους τοπικούς εκπροσώπους των χωριών Μαγούλιανα, Λάστα, Βυτίνα, Νυμφασία, Καμενίτσα και την Υπηρεσία Περιβάλλοντος με επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γορτυνίας Αγγελής Πετρόπουλος, επισημαίνοντας την κακή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού λυμάτων Βυτίνας.

Οι περιοχές αυτές της Αρκαδίας είναι κόμβοι τουρισμού με θέλγητρο και τα οικοσυστήματά τους, που είναι χαρακτηρισμένες περιοχές Νatura.

Είναι δυνατόν να μη λειτουργεί ο βιολογικός καθαρισμός λυμάτων; Τι λέει ο δήμαρχος;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.