Διαφορα

Από την Τρίπολη ξεκινούν επιμορφωτικά σεμινάρια του Ο.Ε.Ε

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Επί τάπητος φορολογικά ζητήματα, εργασιακές αλλαγές, καθώς και το my data.

Ξεκινούν τα σεμινάρια που οργανώνει το 11ο περιφερειακό τμήμα της Νότιας και Ανατολικής Πελοποννήσου, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.  Οπως ανακοινώθηκε θα γίνουν εσπερίδες σε Τρίπολη, Σπάρτη, Ναύπλιο, Κόρινθος, Καλαμάτα και Γύθειο.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου, θα ενημερωθούν για τα φορολογικά ζητήματα, για τις εργασιακές αλλαγές, για το my data. Tα σεμινάρια γίνονται σε συνεργασία με τους δήμους, τα Επιμελητήρια και τους συλλόγους λογιστών, οικονομολόγων και φοροτεχνικών και ξεκινούν στις 12 Μαΐου από την Τρίπολη. Θα ακολουθήσει η Σπάρτη, το Ναύπλιο, η Τρίπολη ξανά, η Κόρινθος, η Καλαμάτα, η Κόρινθος και το Γύθειο.

Η διοίκηση του 11ου Π.Τ. Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας είχε αποφασίσει, από το 2020, τα σεμινάρια – ημερίδες του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του, να υλοποιούνται σύμφωνα με τους παρακάτω άξονες :

-Με ισοκατανομή ,στους νομούς της Περιφέρειας.

-Με ενιαία ανακοίνωση, σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας

-Σε συνεργασία, με Ο.Τ.Α. και Επιμελητήρια της Περιφέρειας.

-Σε συνεργασία, με όλους τους συλλόγους οικονομολόγων-λογιστών της Περιφέρειας.

-Με διασπορά, σε πόλεις της Περιφέρειας.

Το έτος 2020, με την πανδημία του κορωνοϊού, τα προγραμματισμένα τότε σεμινάρια – ημερίδες, ακυρώθηκαν. Τηρώντας τους παραπάνω άξονες και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υλοποιούμε δια ζώσης, την κάτωθι σειρά δωρεάν σεμιναρίων-ημερίδων:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.