Διαφορα

Έρχεται και “επίδομα καλοκαιριού”;

Στο τραπέζι να δοθεί έκτακτη ενίσχυση ύψους 200 ευρώ.

Σήμερα «κληρώνει» εν πολλοίς πιθανό νέο πακέτο μέτρων στήριξης για το καλοκαίρι. Ο αντίκτυπος του πολέμου της Ουκρανίας στον κρατικό προϋπολογισμό και τα νέα δεδομένα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί θα αποτυπώνονται σε μεγάλο βαθμό στα νεότερα στοιχεία που ανακοινώνει το υπουργείο Οικονομικών. 

Ήδη έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα για επανάληψη και τον Ιούλιο του μοντέλου ενίσχυσης των νοικοκυριών που αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση τόσο τα προηγούμενα Χριστούγεννα όσο και το Πάσχα.

Έτσι, μετά το έκτακτο «δώρο» τον Απρίλιο, το κυβερνητικό επιτελείο βάζει … πολύ γρήγορα στο τραπέζι και… «επίδομα καλοκαιριού», το γνωστό πια 200αρι!  Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες η «γραμμή» που χαράζει πλέον το Μαξίμου είναι σε κάθε ευκαιρία να τονώνεται προσωρινά το εισόδημα των πολιτών, με επιδόματα και ενισχύσεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.