Διαφορα

"Stay Away" Krav Maga - Σεμινάρια Γυναικείας Αυτοάμυνας

Σεμινάριο με το πρωτοποριακό πρόγραμμα αυτοάμυνας, "Stay Away", θα διοργανώσει ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Α.Σ. "Αρτέμιος", την Παγκόσμια Ομοσπονδία Krav Maga (IKMF) και τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Σταθάκο Δημήτριο, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου  Γυμνασίου Τρίπολης ,την Τετάρτη 22 Ιουνίου 18.00 μ.μ.

 

Το σεμινάριο αφορά τη διδασκαλία της αυτοάμυνας σε γυναίκες, αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ο οποίος λαμβάνει υπ’ όψιν του την ψυχοσύνθεση και τις ανάγκες της γυναικείας φύσης. Πυρήνας του Stay Away είναι ο τρόπος που σκέφτεται και αισθάνεται από την ίδια της τη φύση η γυναίκα, ο ψυχικός της κόσμος, η διαίσθησή της αλλά και οι ιδιαίτερες ανάγκες της όσον αφορά την προστασία της.

 

Βασισμένο σε όλα αυτά πλέκεται ένα ολόκληρο σύστημα αυτοπροστασίας, το οποίο διδάσκει τις γυναίκες, πώς να διαισθάνονται και να αποφεύγουν τον κίνδυνο, πώς να εκφράζουν εγκαίρως την άρνησή τους σε καταστάσεις που δυνητικά μπορούν να αποβούν επικίνδυνες και τελικά, πώς να αμύνονται, αν όλα τα προηγούμενα έχουν αποτύχει.

Συμμετοχή στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν κορίτσια και γυναίκες από 14 ετών και πάνω. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα :2710.232830 και 6938000934

 

Πληροφορίες στο Facebook: https://www.facebook.com/stathakos.tri/?__mref=message_bubble

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.